söndag 2 september 2012

Dagens outfit

 
 
Jaha... idag blev det att tvätta och fixa matlådor inför kommande vecka. Inte vad jag tänkt, men det måste göras.
 

 
 


Så var det det där med outfiten... Tänkte ta tag i det där med DAGENS OUTFIT... min muminklädsel som jag får MASSOR av förfrågningar om när jag ska ta upp den i bloggen igen. Å då ljuger jag inte. Fick en sådan förfrågan senast för 25 minuter sedan. Å sådant måste juh tas på allvar. Det är inte lätt ska jag säga Er.
 
Först ska man ha något ATT visa... Då jag får förfrågningar så anser några att jag uppenbarligen har något av värde att titta på... *Flinar* Sedan måste man juh ha kropp för att visa utstyrseln, å kropp har jag...äm... är juh inte en vandrande hjärna utan hjärnan sitter juh fast på något nedanför halsen... även om den för tillfället är aningen mjuk i kanterna...
Nu... kommer vi till det svåra... "PÅSEN". För Er som inte förstod det ordet, är rätt stavning "pose" och kan översättas med "kroppsställning".
 
Har snurrat runt på olika bloggar och kikat och JISSES hur de påsar. Rumporna ut, magen in och brösten putas med... Kroppen blir lite format som ett S och samtidigt ser de så där jäkla glada ut... eller lite plutiga med munnen och några rackare tittar i fjärran. Ena benet ska visst gärna vinklas lite också, samtidigt som man fotograferar sig själv i en spegel eller med fjärrutlösare... Nu har jag inte någon fjärrutlösningsknapp till min kamera och när det gäller den tidsfördröjda utlösningen har jag problem med att hinna ställa upp mig i rätt påse. Därför... håller jag själv i kameran och parkerar mig framför spegeln. Fattar ni HUR tung en kamera blir efter ett litet tag... å inser Ni hur attans svårt det är att få med hela mig i spegeln och samtidigt som jag ska försöka se HELT obesvärad ut.
När man väl fått till en bild, vilket var himla svårt... antingen blev övre delen av mig med eller så blev undre delen med... så... därav två bilder är det dags att redigera bilden. Den ska ljusas upp med hjälp av "luminanskurvan" och därefter ska "överstrålning" läggas på... JAPP... så fick det bli.
 
Är jag sedan riktigt seriös ska jag rabbla upp vad det är för märken på outfiten... så håll i hatten... här kommer det.
 
Byxor - ProShape
Topp - In Wear
Kofta - Soya
Strumpor - Ull köpta på Coop Forum
 
Så där ja... Bättre än så blir inte dagens söndag vad gäller outfit och påse.
 
 





Må som GODIS... JÄTTEGOTT

8 kommentarer:

  1. Hhahahahha Du är ju Underbar Älskade Britt hahahhahaa

    Saknar ER!!!KRAMAR

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch... *Rodnar klädsamt*

      Vi saknar Er också

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Du kan fortsätta att rodna klädsamt för oj oj vad SNYGG du är på bilderna!!! Me Like!
    "Påsen" är klockren och du är bara så tjusig (på sant som du kanske skulle ha sagt)!!! :) Alla "Odd Molly-bärare" kan "slänga sig i väggen", för det här toppar de inte! ♥

    Nora hälsar gillande gällande det tidigare inlägget... KORV, inget i matväg är bättre än korv anser hon ju (som sagt)!

    Ha det gott nu gumsan! Jag hoppas att du får en fin vecka!!! Jag hör av mig lite senare i veckan om när vi ska hämta lampan.

    PUSS♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jisses... nu rodnar HELA jag. Du är snäll Du.

      Ha det fint Du också.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  3. Åååh, you look good Britt ;-)!! Och vilken påse sen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Den påsen är himla snygg... lite S-formad och aningen nödig.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  4. Du ser ju ut som en urtjusig filmstjärna, men det gjorde du ju när du var 20 också...lite orättvist....jag är lite avundsjuk;-)

    Stor kram från Anna-Karin i Hälsingland:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Isses...*Nu rodnar jag MER än klädsamt* TACK Anna-Karin... men Du vet... nu när jag är 23 *LER* har rynkorna börjas komma krälandes... ÄVEN om jag inte bjudit in dem...

      *KRAMAR om henne*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...