lördag 8 september 2012

Tröttheten slog till

 
LÖRDAG... och lång frukost med fruktsallad, ägg, latte, olika bröd och olika pålägg. I morse blev det fyra olika pålägg på min första smörgås... hade jag lagt till majonäs kunde jag lätt tagit den för en bit smörgåstårta och smörgåstårta skulle jag kunna äta ALLA dagar i veckan... det och varmkorv.
 
 

 
Igår... var både T och jag så trötta när vi kom hem att vi inte orkade packa för att åka till Paradiset... vi hade planer på att sticka dit efter jobbet och vi hade sett fram emot det HELA veckan och när vi stod i hallen igår och skulle börja packa... gick luften ur oss. Vi landade i tv-soffan och där vaknade vi vid vid 21-tiden... lallade upp till sovrummet och fortsatte sova.
- Om vi vaknade pigga?!?!? NÄE... inte det minsta, vi skulle behöva sova lika mycket till. Men nu är vi på benen, med en stadig frukost i magen... så nu får vi se vad dagen erbjuder. Vi har lite att ta tag i skulle man kunna säga.
 
När det gäller Snyggingen, så är han ute med T på sin TREDJE toalettvända sedan morgonkvisten och alla gångerna lägger han stora lass... Misstänker att han ätit något han INTE borde ätit. Att gå förbi en rådjursklutt eller en nylagd hästmocka är himla svårt för honom att motstå och då gäller det för oss att vara snabba... Jag lovar att Carl Lewis inte skulle ha en chans mot oss i dessa lägen... MEN ibland räcker inte snabbheten till, för SnyggÅkeSkitÄtare invaggar oss i falsk säkerhet och gör en 180 gradig vändning och norpar skiten bakom våra ryggar... och DÅ... får vi gå många "lägga-stora-lass-vändor" dagen därpå.
 
Tanterna... tja... TantSimone... sover mest, förutom när vi andra äter... då äter hon också. TantKarin har span. Hon är familjens STORA jägare och fixar mycket av sin egen mat i form av diverse spindlar, myror och andra äckliga kryp. Hon sitter ofta i fönstren och håller koll och efter hennes sittningar får vi putsa. När hon blir lite ivrig småfnyser hon och det blir prickigt på glasrutorna.
TantKarins päls har vuxit från lite punkigt till ljusgrått Tina Turner-fluff.
 
 


Nu... dags att fixa innan melodikrysset... DET får vi inte missa.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...