söndag 16 september 2012

Kattliv

 
När T och jag beslutade oss för att ha fyrbentingar i familjen, var vi eniga om att de INTE fick vara i vår säng. Så... hur blev det?
 
I SnyggÅkes värld kliver man INTE upp i flockledarnas säng. Det finns inte på världskartan. Där är det INGA problem... men... i Tanternas värld är det inga hinder att sova i sängen.
Tanterna lyder inte på samma vis som Snyggingen och vipps så har man dem i sängen. Stänger vi dörren till vårt sovrum infaller en öronbedövande dörrattack och de ger sig inte förrän de är inne.
Tanterna har dock insett att om de kryper under täcket riskerar de att få en fotspark, så där har de förstått av ren självbevarelsedrift hålla sig från, men ÖVER täcket hittar vi dem båda när vi vaknar... Så en stilla undran... VAD gör vi?
I detta fall har vi givit upp... och just nu ligger TantKarin på vår säng och där kommer hon snusa och sova HELA dagen. Det kan hända att hon hittar ut till altanen eller en stimma sol i köksfönstret och sover där en liten stund... När kvällen kommer, glider hon ner från övervåningen och intar sin plats i Laminofotöljen på en fleesfilt. När kvällen börjar närma sig så långt att människorna ska gå och lägga sig... då får Tanterna godsaker serverade på fat och när det är uppätet, lägger de sig som liten kanelbulle PÅ människornas täcke och värmer deras fötter.
 
 








Må som GODIS...

4 kommentarer:

  1. Vet inte riktigt hur ni skall göra för att inte ha kissarna i sängen.. då jag själv alltid har haft mina djur i sängen eftersom jag tycker det är mysigt att ha dom där.

    Men under täcket är inget skoj (förutom när stackars Zita fryser och matte lägger täcket över henne) - fast ibland så smälter hjärtat som du ser ;)

    Kram min vän ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Äsch...vi bäddar rent en gång i veckan och gillar läget. MEEEEEEEEEEEEEN... 51 kg SnyggÅke i sängen kommer ALDRIG på frågan. Han är en bumling.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Åhhhh så mysigt!!! :-) Saknar dig på jobbet /M N

    SvaraRadera
    Svar
    1. *LEEEEEEEER* Jag saknar Er också, även om jag har himla roligt på detta jobbet.

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...