torsdag 20 september 2012

Min dag idag...

 
De senaste veckorna har jag jobbat aningen lite för mycket och hjärnan har inte orkat med kvällarna. Därför gav jag mig en födelsedagspresent. Idag är det min dag och jag slutade klockan 13... åkte hem, bytte om till min muminoutfit, kopplade vovven och tog en lång promenad. Stannade en stund hos "grannen-genom-dungen-över-järnvägen" Maria och satt en stund i hennes trädgård och njöt. DET behövde jag och innerligt tack för stunden.
Fortsatte hem och sonen fixade "köpemat från Kinesen" till oss och jag fick blomma och present från honom och T. Mer än så orkar jag inte just nu... Min förkylning håller på att bli seg i näsan, medan T;s förkylning är mer av det ännu rinnande stadiet. Därför firar vi inte födelsedag med HELA familjen idag utan det tar vi när vi inte nyser och snorar längre.
 
 




 
Måste nog erkänna... Jag gillar att få paket... blommor och uppvaktning... jag gör det... utan att skämmas och skulle kunna "stå ut" med det VARJE DAG.
 
Må gott... det gör jag när förkylningen är borta.
 
 

4 kommentarer:

  1. Det gjorde du rätt i som tog ut lite av din överarbetade tid och istället för att "slita på jobbet" satt hemma på min altan! :) Det är alltid lika trivsamt att ha dig här!

    Stort grattis igen gumman!!!
    Puss Puss och kram♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. *LER* Tack och himla mycket jättetack för blomman.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Men åååhh, fyller fina du år idag - Grattis i stora lass ♥

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...