lördag 29 september 2012

Uppdatering från Strömsholm

 
 
Snyggingstatus - fortfarande på IVA, men bättre än igår. Nu har han börjat kolla in de andra två vovvarna som också ligger där. Han har ätit lite, men är trött och har ganska ont. Å vem skulle inte ha det med uppsprättad buk. Har själv opererat bort blindtarmsbihanget och den smärtan efteråt var då banna mig inte någon "walk in the park".
När det gäller omvårdnaden och kunnigheten på Strömsholm, så har jag bestämt mig för att... OM jag själv behöver lägga in mig för operation, så får det bli på Strömsholms djursjukhus. Jisses vilka fantastiska människor det jobbar där och VILKEN omvårdnad.
 
Just nu... saknar jag SnyggÅke så det gör ont i hjärtetrakten och jag hoppas att han inte saknar oss för mycket. Förhoppningsvis får vi hem vår grankotteätare på måndag.
 
Annars då... jag gör saker som jag aldrig skulle ta mig för annars... bara för att slippa tänka. Köpte nya lampskärmar till sovrummet och dessa var inte riktigt färdiga. Sååå... därför är jag inne i "bling-svängen".
Skärmarna är grå... japp... färgglatt värre... De är släta och INTE en veckning eller skrynkla. Nu håller jag på att sy på pärlor i nederkant. En skärm är klar och nu ska jag sätta mig och göra den andra.
 

 






Må gott... Det gör jag när Snyggingen kommer hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...