torsdag 8 augusti 2013

Dagens mage

 
 
Nu börjar det bli tungt för Bönan. Hon andas lite fortare och vaggar när hon går... det är inte ofta Snyggingen får igång henne på en springtur, men igår... JISSES vad det gick med racerfart i buskagen och båda hade lycka i ögonen när de vräkte ner sig i gräset och "panerade" sig.
Det inte många veckor kvar tills nedkomsten och hennes "på-riktigt-matte" kommer och hämtar henne i helgen och sedan kommer hon inte tillbaka till oss förrän allt är klar.
 
 




Igår... hämtade jag T när han slutade jobba och vi styrde mot Paradiset. Jaja... jag är ingen bra förebild när det gäller FLYTVÄST på mig och vovvarna... och jag använder INTE cykelhjälm heller... fast... jag cyklar bara en gång om året och det är när vi ska på sommarfest hos Maria och hennes familj. Då häver jag mig upp på sadeln och trampar iväg... Har en mjuk sadel... men får ont i rumpan ändå. Jag anser att jag inte är gjort för att cykla. Tycker det är rätt ok att köra bil.
 
Flytvästen den åker dock på när det blåser och vågorna är höga... eller djupa om man föredrar att säga så. Skulle det vara så att vi går på grund, vilket INTE är svårt i denna sjö, då är det bara att ställa sig på grundet och GÅ iland. Djupare än så är det inte, förutom i "fåran", men där är det grund runt om, så det är bara att hoppa mellan stenarna. Fast, man kan ju drunkna i en vattenpöl... har jag hört... Kanske ska börja använda flytvästen... alltid... Cykelhjälm går BORT, jag kör ju bil och det skulle se konstigt ut om jag hade cykelhjälm i bilen.
 




Igår fick vi in smala fönstret bredvid köket. ÄNTLIGEN lite ljus kvällstid. Nu ska bara fönsterfodren inomhus upp... men det är ingen panik. Vi har ju ett tak att göra klart först.




Dags att fixa middag.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...