måndag 5 augusti 2013

Saknar min egen säng

 
 
Trött... i in i vassen trött och vad ska då inte T vara som var uppe i natt och vallade varma och kissnödiga vovvar. Jag beundrar honom... MASSOR.
 
I natt var det varmt och vi sov RIKTIGT illa på våra skumgummimadrasser på golvet i arbetsrummet. Vi har dragit oss för att måla trappen till övervåningen, då vi vet att den får INTE "belastas" på minst FEM dygn efter det att vi målat sista strykningen. Den strykningen (förhoppningsvis sista) gjorde vi igår kväll och det innebär (då vårt sovrum är på övervåningen) skumgummimadrasser på golvet. Inser nu hur attans skön min egen säng är och den har jag inte sovit i på en vecka. SOM JAG LÄNGTAR.
 
 

 
 
Vid 05.45 cyklade T iväg på sin födelsedagscykel. Premiärturen dagen till ära, första arbetsdagen efter sommarsemestern. Själv kravlade jag mig ur skumgummimadrassen samtidigt som han for iväg, och fixade mig en STOR latte, fruktsallad och två hårda smörgåsar med makrill. Jorå... måste ta tag i de där mjuka kanterna nu och vässa till mig. Det håller på att gå utför och jag har fått radera MÅNGA bilder från fotografimappen då jag inte vill se eländet. Därför är det lika bra att ta tag i detta nu, innan julens godsaker träder över tröskeln.
Även om vi inte suttit stilla på våra rumpor så mycket i sommar, utan flängt upp och ner på stegar, så har de goda franska ostarna och efterrätterna satt sina spår. Dessa spår ska utplånas... för alltid.
 



Nu go´vänner är det dags för mig att ta tag i vardagen.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...