tisdag 13 augusti 2013

Trasig gräsmatta

 
 
Har i några veckor retat mig på att T låter vovvarna busa av sig så "hårt" på gräsmattan på baksidan att den... gräsmattan alltså, fått stora tussar uppslitna. Jag har inte sagt något utan mest gått och retat mig i det tysta.
Det är inte T som låtit vovvarna tussa sönder gräsmattan... Jag vet vem det är... Det är en ivrig skata som nyper tag i grästussarna, rycker till och upp flyger en tuss som hon kastar lång väg. Gräsmattan ser inte direkt ut som en golfgreen... eller... jo... om man bortser från gräset och bara ser att det är massor med hål och då är MASSOR en klar underdrift. Hon, skatan... pika pika... har gått bananas och formligen hackat sönder HELA mattan.
Hos grannarna tjuvar hon värmeljus som står på altanen och dem hackar hon lite i och kastar ut på gräsmattan... deras... inte vår.
Nu har T fyllt i de största håligheterna och förhoppningsvis är inte jorden lika intressant för det lilla flygfät.
 
 
 





Nu go´vänner ska jag bänka mig för årets sista allsång på Skansen.

Må gott

2 kommentarer:

  1. Vet du, vi har ett par skator här i på gården i stan som är helt odrägliga. Vänder man ryggen till 5 sekunder, och då menar jag 5 sekunder, så står de på altanbordet och äter upp vår efterrätt eller drar iväg med köttbiten från grillen. Alltså helt hopplösa. Nu har jag förstått att vår gode granne MATAR de där odjuren och i princip har dem som husdjur, så det är inte underligt att de är påflugna. Men jag kan lova att jag funderat både en och två gånger på att ta till våld....

    SvaraRadera
    Svar
    1. KATT... vad sägs om en katt *tipsar vilt*

      *KRAM*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...