tisdag 27 augusti 2013

Migrän... envis som en tistel

 
 
Två dagar med migrän och den hänger i. Jag har gjort allt vad som står i min makt att mota bort den, men det är segt... den hänger kvar som en envis tistel och mal i min huvud.
Det började igår... Efter jobbet åkte vi till Paradiset... DET var dumt. Jag skulle sagt till T att vi skulle lägga ner det projektet, men icke... Väl där ute, slutade HELA jag att fungera... jag var slut, räckte inte längre och det onda gick från vågstadie till KONSTANT storm. Vi packade och åkte hem och jag kröp i säng... och så var det, jag kröp.
 
 





Idag har jag dock fungerat... Har varit på jobbet och fixat allt med hjälp av Alvedon och koffein... Nödlösningen som fungerar så bra att jag kan jobba. Migränmedicin är INTE att tänka på. Allergisk som få och får INTE ens titta åt förpackningarna.
Nu har det börjat lugna ner sig lite. Det är inte längre "hela havet stormar" utan vågor som håller på att dämpa sig aningen. Det är bra... Sonen ska komma förbi och det ser jag fram emot. Har inte sett honom på snart två veckor. DET är INTE OK och det har jag sagt till honom. En mamma behöver få tätare med kramar.
 
Må gott... Det gör jag nog snart.
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Stackars dig, vännen, det är vedervärdigt! Det enda som hjälper mot min migrän är sprutor, har du testat?
    Hoppas son-kramar gö dig frisk!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp... nu ÄR det synd om mig... men det håller på att gå över. Det är bra.

      Jorå jag har testat och blev JÄTTESJUK av sprutan... eller rättare sagt innehållet i sprutan. DET var värre än migränen.

      Sonens kramar var bra... jättebra. :-)

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...