lördag 10 augusti 2013

Jobbdag i Paradiset

 
 
Igår... efter jobbet åkte vi till Paradiset, vi kom ut sent och gick tidigt till sängs... Jisses vad trötta vi var.
 
 


Idag startade vi med strålande sol och vid nio-tiden kom mina föräldrar. Frukost och melodikrysset stod på agendan. Efter det, började jobbedagen.




 
 
"Gästboden" med vidhållande toa och verkstad målades. Det var väl behövligt och vi har inte hunnit denna sommar. Innerligt tack för målningen.
 
 



Bönan sprang runt och snuffade och lyckades med konststycket att springa in i färgburken. Nu har hon röda tuttar och en röd klo. Snyggt.
 
 



Modern fröade och städade ön. Även det väl behövligt och inte hunnit med. Tack snälla. Vi kommer se resultatet av fröerna nästa sommar och vara ännu mer tacksamma att det blev gjort.
 



Vi har ett litet bensindrivet aggregat. Ett ynka litet som inte går att driva en dammsugare med. Då förstår Ni vad litet det är. Vi kan ladda batterier men det är allt.
T, hade glömt att ladda skruvdragarens batterier och skulle göra det. Det gick inte. Det lilla aggregatet "nöp" hela tiden och stannade. Jorå... jag som är av den lugna sorten... (läs tvärilsk) höll på att slänga tingesten i vattnet. T, stoppade mig och föräldrarna tog med det hem, för att se till att Arne (en smart motorkille) fixar trasigheten.
 





Nu har vi kommit hem... och tur är väl det, för just när vi satte oss i bilen öppnade himlen ALLA portar och det hällde ner... samtidigt som det blixtrade och dundrade.

Nu go´vänner är det dags för något att äta.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Hej gumman!
    Vad härligt att ni fått så mycket hjälp ute på ön!

    Hoppas att ni får en riktigt skön och trivsam söndagkväll! Vi kan väl höras till veckan!

    Kraaaaaaam♥ och Puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej vännen...

      Jorå... massor har vi fått gjort och rätt trötta är vi.

      Klart vi hörs i veckan. Du har ju en resa att återberätta. :-)

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...