fredag 24 januari 2014

"Det finns rosa och så finns det bra färger"

 
 
Jag älskar färg... alla färger... det gäller bara att det är på rätt plats. Bruna köksluckor vill jag inte ha och en brun gegga under fötterna vill jag inte ha... men en brun gegga i en efterrättsskål är mums... Chokladpudding är gott.
Som sagt det handlar om att färgen ska vara på rätt ställe... Som rosa... jag skulle väldans gärna vilja ha några rosa kuddar hemma i soffan, men där sa T stopp med stora bokstäver... typ STOPP. Det är inte ofta han säger det men när han gör det är det allvar. Så är det. Har dock smugit in lite rosa hemma i form av blommor, det är ok, men rosa kuddar är STOPP.
 
Hörde på radion i morse några barn i 10-12 årsåldern som pratade om färg och en flicka ville att hela vår stad skulle vara rosa... Då bröt pojken i studion ihop... och kontrade med..."det finns rosa och så finns det bra färger". Dit hörde uppenbarligen inte rosa. Hos mig hör det till bra färger... det gör alla färger, bara de är på rätt ställe.
 
 
 






Vi hade vilda planer på att hämta Bönan i morgon, men det vågar vi inte... Hon är fortfarande rätt sugen på pojkvovvar och enligt veterinären jag pratade med, kan bönor som tidigare fått valpar gå och "smådrälla ägg" så det är bättre att vänta ett litet tag extra än att riskera något tokigt. Så... hon får vara kvar till nästa vecka, bäst så.
 
Nu är det dags att fixa mina gröna naglar till någon annan färgglad färg... typ rosa.
 
 
Må gott
 
 
 
 





2 kommentarer:

  1. Jag gillar också färger och jag gillar rosa väldigt mycket men inte grönt! Aldrig grönt i inredning eller kläder men i naturen ska det vara grönt - rätt plats!
    Ha en fin helg!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. *LER* jag har allt trasslat in lite "smutsig" pastellgrön hos oss, men det tog ett tag. Har varit blå-vit-röd under en lång tid.

      Ha även Du en fin helg

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...