fredag 3 januari 2014

Kroknat lite

 
 
Just nu... genomförkyld. Jajamän... med allt vad det innebär. Snyggingen och jag har legat på golvvärmen i hallen och han är måttligt road. Inte vill han ligga där bredvid mig som snorar och nyser. Så fort jag reser mig från golvet smyger han tillbaka till sin mjuka bädd, suckar och somnar.
 
T är på jobbet idag och jag misstänker att han tycker det är skönt att komma ifrån allt snytpapper och gnäll. För gnäller gör jag. Nu är det riktigt synd om mig och T orkar inte riktigt tycka tillräckligt synd om mig för att jag ska vara nöjd. Han har en gräns för det, även om han är världsbäst på att tycka synd om mig när jag har det behovet. Han är bra den där T.








Så... idag blir det att trycka i mig så mycket C-vitamin jag bara orkar, suga på halstabletter, spreja näsan full med nässprej som gör att hjärnan wobblar runt i kraniet, hålla mig varm när jag fryser och fläkta mig när jag febersvettas. Orkar jag kanske jag ser på någon film annars sover jag nog någon film. Det är rätt skönt det också.
 




Livet är inte alltid på topp... en förkylning kan sänka vem som helst.
 
Må gott... jag jobbar på det.
 
 
 
 


8 kommentarer:

  1. Krya-på-dig-kramar från oss här bortom dungen!
    Hoppas att du blir frisk och kry snart!

    SvaraRadera
  2. Bonjour chère amie,

    L'année commence... J'en profite pour vous souhaiter tous mes voeux. Qu'elle soit remplie de surprises et de découvertes... De la santé pour tous et tout sera formidable !
    J'espère que votre rhume ne sera comme pour moi qu'un mauvais souvenir mais qui en ce qui me concerne aura gâché cette fin d'année !
    Des grosses caresses à vos amis à quatre pattes et de gros bisous à vous

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Du för de vänliga orden.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  3. Nej, ingen bra början på året och det var ju inte längesen du var förkyld! Jag tycker i alla fall synd om dig!'
    Krya på dig!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Eva...

      Jag hade ju inte kommit ur den förra förkylningen. Har hostat som en tok sedan mitten av november och nu är jag igång igen med nästa.

      Tack för omtanken

      *KRAMAR om´na*

      Radera
  4. Då är vi två om att behöva lite tröst! Vi kommer igenom det på några dagar.Kram

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...