onsdag 29 januari 2014

Fyrbentskärlek

 
 
Vår TantKarin tar för sig... Hon kliver upp på husses bröst/mage för att vila när han ligger och tar sig en lur. Det är först nu hon börjat med det och det är välkommet.
 
Just nu... väntar vi på att T ska komma hem. Han har varit till mina föräldrar och hämtat Bönan som inte varit hemma på en månad då hon beslutade sig för att börja löpa dagen innan nyårsafton. Jojo... liten Böna startade två månader för tidigt med löperiet och paniken bröt ut. Raketfart med henne till pensionärerna där hon haft toppenliv.
Pratade just med mamma i telefonen som redan NU saknar Bönan. "Vem ska nu få upp oss på morgonen och se till att vi håller rutinerna och vem ska pappa gå långa promenader med och vem ska jag nu klappa på och ge mat" sa hon för att i andra andetaget börja skratta och kom på att hon kan klappa på pappa och ge honom mat. Jisses... han kommer bli rund som en ost och få massor av kärlek. Det är inte fy skam.
Misstänker att de kommer snart och hälsar på oss... eller rättare sagt hälsar på Snyggingen och Bönan. Fyrbentskärlek är ovillkorlig och läkande och här finns det MASSOR av fyrbentingar... i alla fall tre, fulla av kärlek.
 
 
 


Nu... dags att fixa resten av onsdagen.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Men Bönan kan väl åka och hälsa på dina föräldrar ibland så mamma kan fördela sin kärlek lite!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart kommer hon det. Inte tu tal om annat.

      Må gott och ha en fin helg

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...