söndag 12 januari 2014

Svårt att vara cool

 
 
Tio minus... jojo... nu small det allt till. Näsan nästan krullar upp sig när man kommer ut och man får gå mitt i kläderna för att inte frysa. Är det lika kallt nästa helg ska de handknutna mattorna tvättas. Det gäller bara att det är torr, kall luft och inte fuktig. Då lägger vi ut mattorna i den torra, knastriga snön och så får de ligga där i några timmar. Bästa sättet att tvätta dessa mattor på.
 
 
 




Idag har jag varit hos mina föräldrar och gullat med Bönan. T var hemma med Snyggingen. Vill ju inte riskera något tokigt. Bönan är fortfarande ursnygg och hennes klor behövde klippas.
Bönans klor växer som attan och vi måste klippa dem var femte dag för att det inte ska "klicka" i golvet när hon går. Snyggingens klor behöver vi bara ägna oss åt var tionde dag... typ.
Lägger dem på flanken och börjar med baktassarna. De är båda aningen killiga där och drar gärna åt sig benen. Kan nästan se hur de fnissar av killet.
 
 
 






Just nu har vi en "sjungande" SnyggÅke här hemma. Många tjusiga löptikar i kvarteren och han äter och sover dåligt. Inte nog med att jag kom hem och luktade urtjusig Böna och han var tvungen att sniffa av HELA mig, det är många fina flickor där ute och han har aningen svårt att vara cool.

Nu go´vänner är det dags att ta söndagkväll.

Må gott



2 kommentarer:

  1. Gott att du fick träffa Bönan idag! Ja, inte kan det vara lätt för SnyggÅke om det finns löptikar i närheten!
    Tvätta mattor i kylig snö är så himla bra, enda anledningen till att jag skulle kunna tänka mig snö och kyla nu, vi har endast kyla och det räcker inte för mattvätt.
    Ha det fint!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är mattor tvättade och fått tillbaka sin glans. Himla skönt att det är gjort.

      Hoppas Du har en fin vecka.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...