lördag 3 maj 2014

Inget klick i parketten får förekomma

 
 
 
Vi sov i 10 timmar... hur det nu gick till. Somnade som stockar igår och vaknade 10 timmar senare och jag skulle kunna sovit mer för jag var inte utvilad.
 
På förmiddagen vandrade vovvarna och TantKarin mellan altanen och svalt golv i hallen. Snyggingen och Bönan är som ett gammalt gift par och ligger gärna intill.
Vill förtydliga att Snyggingen inte skadat sig. Han är pysselkille och en sådan kan inte låta bli myggbett eller andra små sår som han har utan gnager och slickar så det blir ÄNNU mer sår. Därför lindar vi hans ben när ett litet sår eller bett uppstår. Jorå... sådan är han, vår lille SnyggÅke.
 
 
 





Deras tassar är det aningen skillnad på. Snyggingen har stora rackare och hans klor får vi klippa var tionde dag. Bönan har lite mindre tassar och hennes klor får vi klippa var femte dag. De växer som attan.
Du ska inte höra en dobermann när den kommer tassande. Inget "klick i parketten" får förekomma. Det är det vi går på när det gäller hur ofta vi ska klippa klorna.




 
Vid 13-tiden åkte vi en sväng till Paradiset med grejor. Lite jord och annat bra. Isses vad det blåste kallt. Stannade bara så vovvarna fick rusa runt lite och sedan hem igen. Nu ligger de nyduschade och sover i rena bäddar. Jobbigt att vara vovve.
 




Nu är det dags att zappa runt bland tv-kanalerna och se vad som är värt att kika vidare på.

Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...