lördag 24 maj 2014

Så får det bli idag

 
 
 
 
Solen skiner som en tok... himlen är märkligt blå-grå-disig och luftfuktigheten är hög... huvudet spränger och kroppen värker. Vi hade tänkt åka till Paradiset idag, men väderleken gör att vi inte vågar då det väntas ett redigt åskoväder... därav att min kropp lever rövare och gör att Alvedon står högt på "måste-ha-listan" för att orka. Jajamän... så får det bli idag.
T, som inte lackar ur för ändrade planer, tog tag i avloppen som ett tag signalerat att det är ganska tjockt i rören. Nu rensas det och det med hög aktivitet.
 
Vovvarna och TantKarin orkar inte annat än att röra sig mellan skuggan och fläktarna till gassande sol på altanen. Bönans stora uppgift är att stå ut så länge som möjligt i solen och det gör hon bra... riktigt bra.
Snyggingen sover med munkorg... han har oerhört svårt att låta bli ett sår på benet... ett sår efter något litet kryp som högg käkarna i honom och efter det har han slickat till blodvite. Så... munkorg på... Snygging sur och somnar. Jorå... så får det bli för honom idag.
 
 
 




Nu väntar en liten förmiddagslur och förhoppningsvis kan sömnen göra att värken släpper. Om inte annat är jag piggare. Bättre att vara pigg och ha ont än trött och ont.

Må gott... Jisses vad ett åskoväder är välkommet nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...