lördag 17 maj 2014

Ny fluga i Paradiset.

 
 
 
Idag... packade vi bilen och åkte till Paradiset... En fin dag och vi fick massor gjort. Inser att solen tog mer än jag trodde... är ganska "brun" i ansiktet och det hettar en aning. Konstigt att det hettar när man är brun.
 
I Paradiset satt en fluga, den största fluga jag någonsin sett. Stor som en tallkotte och käkar gjorda för att gripa tag i något saftigt. Den stirrade på mig som om jag skulle kunna vara nästa byte... men den rörde sig inte. Snyggingen var framme och nosade på läskigheten. Flugan gjorde ingen ansats till att flyga utan klättrade upp på pinnen jag höll fram och lät sig flyttas till trädet.
 
Är det någon där ute som vet vad det är för fluga... Det är ett monster... flera centimeter lång och rätt läskig.
 
 
 







Vi hade fler besök i Paradiset. Denna vår brydde sig inte Snyggingen och Bönan om att änderna äntrade piren... Ganska skönt... förra året var det liksom andjakt HELA sommaren.
 








I julklapp fick vi en pall... Precis en sådan som jag länge velat ha... antingen röd eller färgglatt svart... Det blev en röd.
Nu står den där i Paradiset och gör livet lite enklare. Vi har högt i tak och skåp som går ända upp i taket och då behövs en pall... med liten trappstege. Jamen hur bra kan det bli... Innerligt tack ännu en gång för julklappen.
 




Tassarna/skorna var slitna och gummit gult och sprucket... och nu är det bytt. Jamen hon...pallen... för det är en hon... HON ser ny ut.
Det är ju det jag alltid sagt... En kvinna behöver alltid nya skor. Hon blir som ny.








Har målat sista väggen i allrummet... Den ska strykas en gång till innan det är klart. Nu är vi igång igen... Så himla roligt. Paradiset har ju stått still i ett halvår.








T har fixat fönsterfoder och nästa gång ska de slipas och grundmålas.







Nu... tar vi lördagkväll.

Må gott



4 kommentarer:

  1. Nä men fy fan vilken äcklig fluga, pardon my french. Din närbild är ju som hämtat ur en skräckfilm, fy ryser! Annars en väldigt fin pall :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen visst är den äcklig. Det var så jag rös när jag fotograferade det stora monstret... för STOR var den...

      Å pallen... en lite pärla som kommer användas mycket.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. HUH! Så räligt monster! Rena rama ailien...
    Oh va vovvarna har det skönt, ser verkligen ut att njuta av finaste Paradis!
    Hoppas att vädret håller i sig nu så att ni kan njuta ofta därute.
    Med vänlig hälsning, Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och tack... jorå... vi kom ut en vända idag också. Nu är vovvarna nyduschade och ska få sista målet mat för dagen.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...