söndag 15 juni 2014

En lisa för själen

 
 
I morse åkte vi till Paradiset och med oss hade vi reglar till delen i köket som ska byggas. Det gäller att planera att ta med sådant skrymmande när det är vindstilla. Så... nu åkte sex stycken fyrametersreglar med över sjön.
 
Idag har fönsterfodren i allrummet blivit klara och stege och målarburkar är undanplockade... fast... de åker fram snart igen... både stege och målarburkar ska ju användas när köksdelen ska färdigställas.
 
 
 
 




Även om vi kan diska inne, är det en lisa för själen att stå under björken och kika ut över sjön samtidigt som jag diskar. Diskmaskin är inte att tänka på... ingen el eller annat vatten än den i sjön och det vi drar med hemifrån.
 





Nu är Bönan helt slut. Det är jobbigt att vara i Paradiset. Hinner inte sova det minsta... inte ens när T och jag låg en timme i solen på bryggan ville hon sova. När flockledarna ligger utslagna där ute på bryggan måste ju någon vakta Paradiset.




Nu ligger liten brun Böna nyduschad och mätt i sin bädd och hon snarkar högt, T målar och jag ska ställa mig och stryka undan lite ur högen.

Må gott


4 kommentarer:

  1. Så ljuvligt fina bilder, man blir alldeles lyrisk. Och den där köksdelen, den går inte av för hackor! Vilken lycka det är att ha ett sommarställe :)

    SvaraRadera
  2. Vilka bedårande bilder du visar! Att ha det lite primitivt då och då under ledig tid gör livet lite mer kravlöst, man tar det med ro (även om det krävs lite planering). Det blir fint i ert Paradis.
    Ha en fin vecka!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla och ha även Du en fin vecka.

      *kramar om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...