tisdag 24 juni 2014

När katten får bestämma

 
 
 
Vi har en överenskommelse T och jag... INGA DJUR PÅ BORDEN. Det håller vi stenhårt på... vi gör det, jajamän... Dock inte TantKarin. Hon skiter i vad T och jag kommit överens om och just nu ligger hon rätt skönt på det zinkklädda bordet på altanen. Har inte hjärta att fösa bort henne... än. Men jag ska... jorå det ska jag allt.
 
 
 






Som läget är nu... fuldanser jag till den här... och bakar en "Devil´s Choclate Cake". Det är banne mig choklad ÖVER ALLT, Josh Turner och Randy Travis går på repeat och jag har fått en jäkla snurr på dansstegen.
Anledningen till chokladchockskakan är att jag är bjuden på "fölshower". Min vän Maria J har några hästar och inom loppet av en månad har två av dem fölat. Ett litet sto och en gänglig hingst och dessa ska visas upp och innerligt beundras. Jisses... jag som tycket hästar är läskiga. På tok för liten hjärna för den kroppsstorleken... Läskigt det. Men jag ska beundra och fotografera fölen... Där har inte kroppen blivit så stor än.
I inbjudan från Maria J stod det att alla (25 modiga kvinnor) ska ta med sig en kaka... Kak-knytis - det gillar jag och jag kunde snabbt konstatera att det blir nog det STÖRSTA kak-kalas jag någonsin varit på... och Maria med fölen kommer ha frysen full med sådant vi inte orkar äta upp. Mitt bidrag Devil´s Choclate Cake kommer sänka dem med  0,5 kg smält choklad och MASSOR med smör och socker... Jorå... där kommer chokladchocken ta över.

I morgon kommer receptet på Chokladchocksbomben och bilder på fölen.

Må gott








6 kommentarer:

  1. Hi hi...fina Tant Karin...så skönt det ser ut...
    Oh wow va skoj med fölshower!!! Älskar hästar...har ägt två och saknar det nåt helt otroligt... Ser fram emot fotona på gullisarna... Kakan låter redan som en succé!!
    Kram Johanna & Valentino

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade fantastiskt roligt.... :-)

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Tror det blir fantastiskt roligt hos Maria J, du har ju berättat om henne tidigare. Hästar i en sommarhage är vackert, för övrig är jag inte så hästintresserad. Men receptet ser jag fram emot!
    Ha det fint!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev skratt från dess att jag klev över tröskeln till stallet tills T hämtade mig. :-)

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  3. Förstår att man inte flyttar på den damen hur som helst...hon ser ut att veta vad hon vill! ;)
    Kram Ella

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* Helt rätt... Hon vet vad hon vill...

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...