måndag 16 juni 2014

En vända på plätten

 
 
Innan jag åker till jobbet tar jag en vända i trädgården... eller... plätten som T kallar det för. Kan inte låta bli... och samma sak är det när jag kommer hem, en liten kort vända med fötterna i gräset.
Just nu går jag och ångrar att vi hade på så attans mycket gödning, för vi får banne mig klippa gräset två gånger i veckan... men... det är inte så mycket mossa längre och det var det vi ville ha bort.
 
Kan fortfarande inte bestämma mig för hur jag ska göra med rabatten mot husväggen i söderläge. Stekande hett och blommorna blommar över på ett kick. Ska jag ha den kvar eller ska jag ta bort den. Stora problem eller...
 
 
 





Nu fortsätter måndagen med besök och mat eller... kanske i omvänd ordning. Behöver mat för att orka besök... och besöket kanske också vill ha mat... eller... Mat och besök samtidig.

Må gott


1 kommentar:

  1. Bonjour chère amie,

    Quelles merveilleuses photos que celles de ces digitales ! Je crois que lorsqu'on a de telles fleurs dans le jardin cela doit être un déchirement que de devoir aller travailler et de ne pas en profiter davantage...

    Gros bisous ♡

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...