onsdag 11 juni 2014

Målar huset

 
 
 
Nu går det undan... och på fredag står våra studenter på trappen och sjunger och viftar med betygen... Det var inte så länge sedan de stod lite skrämda i samlingssalen och knappt vågade svara på uppropet... Nu skriker de HÖGST.
 
 
 




Hemma håller vi på att försöka få ordning på "flocken". Bönan som aldrig tidigare varit ensam med oss är lite förvirrad och visar fortfarande någon form av sorg... Pratade med en god vän igår som kan vovvar och hon sa att "tänk Bönan som valp"... "Ni ska hitta nya former i Er flock då en medlem inte längre finns med och det är som att starta om med tomma blad". Har tänkt på det till och från hela dagen och så är det... Vi håller på att finna nya former för vår lilla flock... former där ingen stor trygg Snygging är med och mullrar lite i strupen för att tala om vad han tycker.
Det går... det är tungt... men det går bättre för var dag.
 
Så var det de där med att måla hus. DET gör T... jag gör andra viktiga saker som... lagar mat, stryker och idag har jag klippt gräset. Att göra det sistnämnda innebär att ögonen rinner och jag har lite tungt att andas... men det går.
 
Snart go´vänner är de blå dörrarna ett minne blott... Den smutsgröna panelen är numera flammigt vit... Det ska strykas två ggr till... Linoljefärg. Jojo... tre dygn för att torka.
 





Nu... dags att gå en liten toalettvända med Bönan.

Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...