lördag 28 juni 2014

Fixarlördag

 
 
I morse sa vi... "om det inte regnar när melodikrysset är färdigt, åker vi till Paradiset och jobbar". Vi vill ju inte åka över sjön i regn... det är ganska olustigt... DET REGNADE.
Känns märkligt att vara i stan en lördag, när Paradiset är öppnat. Så... idag har vi varit och köpt åtta meter vitt linnetyg (färgglatt värre) och gardinstänger. Det ska upp i vardagsrummet.
T har införskaffat en router och fixat nätverk, så nu kan vi "datorisera" samtidigt. Jisses vad kul vi ska ha. Vi har även varit till Kafé till Salu och ätit deras himmelska hummersoppa och lingonbröd och skrattat tillsammans med Annie och Maria. Jorå... glädjen fylls på tillsammans med dessa fantastiska kvinnor och magen blir full av skratt hela dagen.
 

 
 



Nu... rensar T avloppet i köket här hemma och det doftar inte hallontårta vill jag upplysa. Diskade för hand... vilket inte händer ofta och då märkte jag att det rann ur himla långsamt. Det ska det INTE göra.
 
Själv sitter jag och tittar på bilder från precis ett år sedan... Snyggingen... jisses vad han är saknad. Hans urna står här hemma och väntar på att bli med till Paradiset. Det är där hans sista vila ska få vara, i Paradiset där han njöt av friheten, vattnet och att ha sina älskade nära.




Nu fortsätter vi lördagen med... lördagssysslor.

Må gott



3 kommentarer:

  1. Så vacker bild på Snyggingen, jag förstår så väl att han är saknad!
    Här är vädret också varierande kan man säga, precis som en vanlig sommardag, en stund regn, en stund solsken, hela dagen är det så. Men vi är i stugan och det är skönt trots att jag inte har gjort mer nytta än att laga mat och diska. Alldeles tillräcklig med arbete en lördag!
    Ha det fint!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej vännen...

      Tack och jättetack för alla fina ord.

      Även här är vädret si och så... mest så känns det som och just nu vräker regnet ner.

      Hoppas Du får en fin måndag.

      KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Finaste Snyggingen....❤
    Kram Johanna

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...