torsdag 7 juli 2011

En stor dag idag




Idag är det sonens J;s STORA dag... Hon går från tonåring till hela 20 år och vi har lurat henne och sagt att vi köpt en strykbräda i födelsedagspresent...men det har vi INTE...Hittade ingen kartong som var så stor att den rymdes, så vi fick ta titt plan B... En annan present i grönt paket.


JÄTTEGRATTIS
till
 J på 20-årsdagen.






Idag startade vi hårt och ökade ju längre dagen gick. Vi hade sällskap i Paradiset av mormorn och morfarn och av dem fick vi MASSOR med hjälp. Tack jättesnälla.

Morfarn och Snyggingen har påbörjat det isen i vintras rasade... Kajen runt Paradiset är på flera ställen raserad och det är ett TUNGT arbete att bygga upp... Snyggingen stod bakom morfarn HELA tiden och hjälpte både mentalt och fysiskt till... När han tycket det gick för långsamt, började han rulla stenarna, åt fel håll, men det är inte så himla lätt att veta allt.






Under tiden stenkajsrenoveringen var, målade jag fönstret som vi satte in tidigare i veckan. Nu ska det få torka till måndag tills nästa strykning...Det tar tid med linoljefärg.






Det var meningen att vi skulle lutat golvet idag, men då dammsugaren TVÄRVÄGRADE, fick vi vackert låta bli... Kan juh inte ge oss på att luta ett golv som inte är dammsuget och sopa räcker inte. Nu är T iväg och köper en dammsugare av modell laddningsbar... så här ska det bli suga av. DAMMSUGA...*ASG*


Nu är det dags för mig att ta in tvätten som hängt ute sedan i morse...

Må gott

2 kommentarer:

  1. Ja tänk vad tiden går fort... jag har ju faktiskt träffat "lille" sonen… när han var kring året! :))) Vi satt i ditt kök och åt glass... oj, tänk att det är så länge sedan! :P

    Hoppas att ni fick en mysig dag med trivsamt firande!!!
    Ha det gott!!!
    Kramar♥ Maria

    SvaraRadera
  2. Jamen just... DET har Du juh... Då är det väl snart dags för en återträff...

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...