fredag 15 juli 2011

God - godare - godast och dit hör inte kattkiss.




Ibland undrar jag hur det står till... Satt igår och kikade på ett inredningsprogram och programledaren tyckte att kryddväxten Åbrodd "luktar äckelgott, som kattkiss fast godare". HAR KARLN LUKTAT PÅ KATTKISS???  I och för sig luktar ALLT godare än kattkiss... men han kunde väl sagt "det luktar som kattkiss fast inte lika illa", för om något luktar godare, så är väl grunden god. God - godare - godast.... och kattkiss är inte något jag skulle vilja säga tillhör något av det goda. *Besserwisser*


Idag har det varit en sådan där "inte-göra-något-dag", även om vi gjort endel. Målat ett fönster, storhandlat, fixat mat och varit på snigeljakt i trädgården. Att åka till Paradiset när det vräker ner, är inte någon jag gör frivilligt. Allt blir blött och jag fryser så tänderna hackar. Därför stannade vi hemma.



Loggade in på mina sidor på studer.nu och såg att jag kommit in på C-kursen jag sökt. *hoppar och jublar* Den är på halvfart, så det innebär att efter jul, börjar jag med min C-uppsats i specialpedagogik. Himla kul ska det bli, men jobbigt. Har skrivit en C-uppsats tidigare och vet vad det innebär. Det är en låååååååååååååång process som ena dagen är kul, och andra dagen en stor frustration.


Äsch... nu ska jag gå och kolla in mina "skatter" jag har ligger i byrån. Skatter är detsamma som tygstuvar...och jag har funderingar på att börja sy kuddar till Paradiset.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...