lördag 30 juli 2011

Lämnade i Paradiset



I morgon är det T;s sista semesterdag och jag tror han tycker det ska bli skönt att börja jobba... Det har varit slitit i Paradiset denna sommar och vi är låååååååååååååååångt ifrån klara... Vi är i startgroparna känns det som. Vi hittar hela tiden saker vi vill göra och det är tiden och tillgång till obegränsat kapital som sätter stopp för våra drömmar. Vi tar en sak i taget och när hösten kommer och vi drar upp båten, då är det huset hemma som får vår omvårdnad.

 
Dagens fiskgjuse.
Jag stod länge och väntade på att den skulle lyfta.





Igår när vi kom till Paradiset höll vårt tålamod med renoveringen gå åt pipsvängen, men vi morskade upp oss och tog ett djupt andetag och tog tag i problemet. Vi trodde vi endast skulle behöva köpa spärrgrund till taket... men si så var det INTE... HELA huset var gult av nikotin. Allt det vita vi målat var ljusgult i olika nyanser. Vi hade endast köpt spärrgrund till taket... eller rättare sagt Beckers Isolerfärg, men vi var tvugna att ha till HELA rummet. Tak och väggar behövdes målas två ggr med detta för att stoppa farfars "pipboff".
T; var mer handlingskraftig än jag, han hoppade i båten och LÄMNADE mig och Snyggingen i Paradiset för att åka och införskaffa mer "isoler".  Där satt vi på en ö, med endast en grillad kycklig att äta och torrfoder till Snyggingen. TÄNK om T GLÖMDE OSS... Jag säger som Pippi Långstrump om situationen "Utan snus i sju dagar försmäktar vi på denna ö".
Som tur var... GLÖMDE HAN OSS INTE.





Vi har nu strukit "isoler" för hand i ALLA "dalar och sprutat två ggr. Jag tror det ska räcka.


Nu go´vänner... ska jag gå och ta mig något moffigt att äta...

Må som GODIS... JÄTTEGOTT.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Roligt att Ni fick köpa paradiset,
    äntligen får T har något att göra när han är ledig:-)
    Hälsa T från mig

    Mathias W.

    SvaraRadera
  2. Hejsan... Tack å tack... *LER*
    Jorå, nu har T fått lite att pyssla med och jag ska hälsa från Dig.

    Må gott

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...