måndag 25 juli 2011

När blir vädret "rätt"


Ibland undrar jag... (typ NU) ... varför vi har meterologer... DE HAR JU ALDRIG RÄTT... Vi tittar på vädret både på tv, internet och lyssnar på radion VARJE dag... Ja, ja... jag vet... Hur sjukt är inte det... Lev i nuet och titta ut så ser Du vad det är för väder... MEN vi är ganska beroende av regn och vind OCH från vilket håll den sistnämnda kommer när vi ska till Paradiset... Varje dag HAR METEROLOGERNA FEL... Börjar bli lite irriterad nu... Om de inte klarar av sitt jobb, kanske de inte ska ha prognoser, för till vem och vilken nytta när det ALDIRG blir rätt... JÖSSES.

 







Idag trotsade vi det meterologerna utlovat och for till Paradiset... och vilken TUR...för vi har haft STRÅLANDE väder och när vi åkte hem... var det vindstilla och HUR fint som helst.
Vi hann stryka Schellack i taket för andra och sista gången och vi hann skrapa hälften av det som är kvar på huset utvändigt, så nästa gång vi åker ut, skrapar vi klart och rödfärgar det sista.


När vi skulle hem tog vi båtvägen "inomskärs" där de har "slagit" upp en väg genom vassen. Vi tänkte se hur det såg ut om om det blåser så mycket att vi inte kan gå över "storvattnet".
T rodde hela vägen, då jag är lite osäker på var stenarna ligger och på vägen måste vi ro förbi fiskgjusens bo. Passade på att fotografera ljuvligheten på lite närmare håll än från Paradisets kant. Lite svårt att få skärpan när man sitter i en småguppande båt.










Nu go´vänner är det dags för mig att kolla in vädret... *ASG*

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...