söndag 3 juli 2011

Väderleken är ostadig

En dag hemma... Vi hade tänkt att åka till Paradiset, men väderleken lovade REGN och det blåser spik ute, då stannade vi hemma. Likaså igår... JISSES vad det vräkte ner när vi vaknade och det utlåvades HELA dagen... Vilken miss. T och jag åkte ut till ett köpcenter nära oss för att införskaffa diverse bra grejor till Paradiset, typ läkt, färg och kylbox 22 liters. När vi inhandlat hälften av vad vi skulle, var det soldis och 27 grader varmt. Lite sent att avbryta shoppingturen för att åka till ön, så vi gjorde klart det vi skulle, åkte hem och drog igång grillen.
Det blir mycket bra saker gjorda här hemma och Paradiset tar vi när väderleken är bättre. När det inte utlovas regn och åska (som idag) och blåser lite mindre. Himla otrevligt att fara över vattnet när det blåser 8-9 sekundmeter runt vår lilla båt.




Idag har T fått den migrän som han ALLTID får bland de första dagarna på långledighet. Det slår aldrig fel. Han vandrar mellan olika liggplatser och TantSimone vandrar med, för att trösta och vårda.



De första sommarkantarellerna är plockade och ligger nu på tork. Himla smidigt att ha torkad svamp i burkar. Har inte plats för sådant i frysen, då Snyggingens mat ( nordic ) behöver den platsen.




Nu go´vänner är det dags för mig att måla en planka. Vi ska göra en list med krokar till badrummet.

Må gott

3 kommentarer:

  1. ligger katten på magen så skall inte hunden vara sämre ;)

    jorru, nordic maten tar en väldans massa plats - vi tänkte införskaffa oss en liten x-tra frys endast för detta. Kan också komma bra till användning om frysen inne går sönder som den gjort en gång tidigare.. då hade en i förrådet passat ypperligt.

    Hoppas regnet ger med sig och ni får uppehåll.. själva har vi kvavt och varmt men inget regn så långt ögat når.. bara grå himmel.

    Kramen

    SvaraRadera
  2. Vi pratade just om det idag. Att allting blir så konstigt såhär i början av semestern. Vi slappnar av och blir riktigt trötta, lite gnälliga och det tar ett tag innan jag kan komma in helt i semesterlunken. Ingen huvudvärk ännu dock... :)

    Önskar dig en härlig sommar!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. *Skrattar* Joru Carina... TantSimone skulle kunna arbeta på ett sjukhus och bara gå runt och trösta och vårda hela dagarna. Snyggingen är den STÖRSTA (48,6 kg) knähund Du kan tänka Dig. Ligga på magen gör han gärna. Jag orkar dock inte med honom.

    Hejsan Jenny.
    Önskar även Dig en underbar sommar och INGEN huvudvärk.
    Vi vaknade nyss och mannen verkar klara sig från det just nu i alla fall.

    Må gott

    *KRAMAR om*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...