tisdag 25 december 2012

Att njuta JUL

 
Vi vaknade tidigt... och hela världen låg i ett mjukt, vitt, iskristalltäcke... Vi har redan skottat två gånger och mer lär det bli.
 
Gårdagen... JULAFTONEN... var härligt lugn. Mycket att äta, varmt, mysigt och många skratt. Misstänker att jag åt för mycket  choklad... Det får jag ta tag i nu i mellandagarna.
 
Snyggingen går sedan två dagar med linda runt ena fotknölen... Han sprang i skarsnön och snuffade runt och när T och han kom hem såg vi att det var skinnflått på ena fotknölen. Vi smörjer och lindar och det är i stort sett läkt MEN utan päls. Så... i vinter blir det lindor runt bakhasorna när det ska ut och snuffas i skarsnön. Bäst så...
 
 



 
 


















Nu är det dags att fylla på depåerna, magen börjar knorra och vi har en kyl full med moffiga julaftonsrester. En liten skinksmörgås, sill och en laxbit tror jag det får bli.
 
Må gott... DET gör jag.
 
 

4 kommentarer:


  1. Je vous souhaite un très joyeux noël et une heureuse année 2013.

    Gros bisous.

    SvaraRadera
    Svar
    1. La même chose, je vous souhaite. Un joyeux Noël et une heureuse nouvelle année 2013

      Radera
  2. Härlig jul ni verkar ha haft, härligt! :-)

    Ja, den där förbenade skaren ställer till det för våra 4-fotade vänner. Zita har klarat sig än så länge dock *knock on wood*

    Ha en fortsatt mysig och go jul helg ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Carina...

      Jorå... den där jäkla skarsnön... Det var samma sak förra vintern att den skar/skavde upp fula skavsår. Det är som små isknivar för vovvar som inte har så tjock päls. Vi är juh ute mycket med Snyggingen och det är sällan som vi går på "finvägar" som är helt fria från snö. Pudersnö är kul och gör inte vovvarna illa, men det är juh inte pudersnö HELA vintern. Skulle vara skönt om det var det.

      Ha en fantastisk fortsatt jul.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...