söndag 9 december 2012

Passande till ett bröllop

 
Den där klänningen jag köpte i fredags... DEN fick idag åka tillbaka till dyra butiken. Provade den några gånger och kände mig INTE bekväm i den. Så... sagt och gjort... den får göra någon annan än mig lycklig.
Sedan är det det där med att hitta något som passar till ett bröllop... Det får inte var svart, rött eller vitt. SÅ ÄR DET. Att hitta fantastiska klänningar i SVART är inga problem. Det finns en uppsjö av dem just nu i buktikerna. T och jag skrattade åt eländet... Det är precis som om svenska kvinnor ska parta loss med en redig begravning. Jamen på sant... Butikerna är överlastade med SNYGGA svarta blåsor... Färgglatt svart skulle man kunna säga.
Hittade till slut en brun/lila/guld... stickad men instickade guldtrådar. Snyggt och inte pråligt. Så får det bli. Det är juh inte jag som är huvudattraktionen den STORA dagen... det är juh brudparet. Skulle kunna ta folkdräkten... och gå runt som en pittoresk färgklick bland bröllopsgästerna... risken är att jag är så attans färgglad att brudparet blir som bleka solkatter en solig eftermiddag i högsommaren... och DET vill vi juh INTE. Nähä... diskret är mitt namn... och i bakgrunden håller jag min låga profil.
 
 

 
 





Annars då... Snyggingen gillar inte när det är kallt. Idag har han gått med dubbla täcken och rör sig inte mer än nödvändigt. Jag förstår honom... 15 minus är inte njutbart. Det är SKITKALLT.
 




Nu... tänker jag lägga mig framför kaminen och värma mina stela kroppsdelar...

Må gott

4 kommentarer:

  1. Jag tror nog att oavsett vad du har på dig på bröllopet kommer fröken var urtjusig :)

    Här har vi också kallt, dock inte lika kallt som ni verkar ha det - igår tror jag att tempen låg på -8°C.. *brrr*.. kallt för mig dock ;)

    Ha nu en härlig måndag min vän, kramis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan... Du är bra snäll Du.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Ja det där med att hitta passande kläder är ingen lätt sak. Själv kunde jag köra på det säkra kortet och införskaffa en svart klänning! :)

    Hoppas att ni har det fint där bortom skogen... pussa söta Åke från mig och hälsa mannen så gott!

    Kraaaam♥ och kärlek!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svart går "fetbort" *Skrattar*

      Kraaaaaaaaaaamar om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...