lördag 29 december 2012

Uttryck för avgrundslycka

 
 
 
Ännu en dag med vovvegos och och snuffande nosar. Ännu en dag med lyckliga vovvar fritt springande i skogen... ännu en dag med massor av kärlek och god mat.
 

 
Sutherlands Greta Garbo
 På förmiddagen... efter melodikrysset, packade vi in vovvarna i bilen, precis som igår och styrde till stranden vid Paradiset.
 
När vi kommer till "Nessers Mördarbacke" börjar kören i hundburen... Det slår aldrig fel... alla stämmor och ett högpresterande yl från Snyggingen avslutar det hela. Vi bryr oss inte om att stoppa detta uttryck för avgrundslycka, utan låter dem hållas... Greta däremot förstår INGENTING. Det kommer hon göra... Nu har hon varit med om "körslaget" två gånger och mer blir det innan hon åker hem  och gör sin flock fulltalig igen.
 
 







Greta, det lilla livet... är oerhört förtjust i Snyggingen. Idag kunde hon inte låta honom vara och tillslut tröttnade han och VRÅLADE till. Det är sällan man hör honom fostra någon, men nu gjorde han det... Han rörde henne inte, men ett vrål kom ur hans strupe så jag trodde hela huset skulle vrida sig motsols... Greta pep... rusade och ställde sig bakom mig och skakade lite på sig... sedan var hon klar och gick och lade sig bredvid Snyggingen som även han var färdig med fostran för denna gången. Jisses... en kille i sina bästa år... 5½ kan juh inte ha en lite 6-månders flicka hänga och slicka honom på läppen HELA dagen. Någon måtta får det ändå vara... tyckte han. Å Greta... är inte ledsen, hon tar alla tillfällen att snabbgosa med honom och inatt... då fick hon ligga i en bädd BREDVID Snyggingen och hon sov ovaggad HELA natten.
 















Nu är det dags att gosa runt bland alla vovvarna... Det gäller att passa på.

Må gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...