söndag 16 december 2012

Önskan om större garage

 
Sisådärja... Nu är tredje ljuset tänt och jag tror banne mig att vi har MEST snö på VÅR tomt av alla hustomter i HELA STAN... så är det.
Igår när jag skottade uppfarten hade jag ingenstans att lägga det som kommit ner. Jag gnällde lite och frågade T om vi inte kunde köpa en snöslunga... nähä... det kunde vi INTE. Å det handlar inte om vad det kostar eller att T tycker det är fantastiskt roligt att skotta... utan om att vi har ingenstans att ställa maskineriet när den inte är i arbete. Illa... jahapp... det är bara att fortsätta skotta för att bygga ut garaget är enligt T inte någon bra idé. Tycker han är lite... en aning lite motvals där. Det gäller att tänka positivt och lösningsfokuserat... HUR ska jag få plats med en snöslunga... i ett fullt garage... jo... vi bygger ut det... men nähä. Det går inte när vårt garage sitter ihop med grannens... äm... så... är det och uppenbarligen inget att göra åt det.
Hur tänker jag då... OK... jag ser snöskottning som en träningsform. Jahapp... idag är jag vältränad.
 
 


 
Inte nog med att vi varit tvungna att skotta garageuppfarten... Idag var T uppe på taket och skottade fram fönstret. Det hade rasat från taket och fastnat i fönsternischen och vipps, blev det natter i gästrummet när en kubik snö landade framför.
 
 





Nu gäller det bara att snön får ligga kvar till julaftonen i alla fall... Det vore lite trevligt med en vit jul ändå... förra året var det inte mycket bevänt med det, snö på julaftonen menar jag.
 
Dags för glögg... det är ett måste när julklappar ska bli inslagna.
 
Må gott... idag är jag vältränad.
 
 

3 kommentarer:

  1. Vilken underbar nyhet man fick på jobbet idag då!!! Wohoo!!! /marina n

    SvaraRadera
  2. Kram så de känns!!!!!

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...