fredag 28 december 2012

Snyggingen, Bönan och The Divine

 
 
 
 
Lugnet har infunnit sig... Man kan inte tro att det finns tre dobermann i huset... som ALLA ligger i sina bäddar och sovar som i koma.
I morse kom ÄNTLIGEN BÖNAN hit och hon hade med sig sin vapling GRETA. Jamen Snyggingen visste inte till sig av glädje och förundran över att HAN... just han skulle få dessa ljuvliga varelser i sitt hem... Greta, the dívine, har inte vikt från Snyggingens sida sedan hon kom... Hon är kär upp över öronen och där han är... där är även hon. Bönan däremot tar allt med ro och somnade nästan direkt hon kom innanför dörren.
Vi ska få vara hundvakter i några dagar och jag ska villigt erkänna... JAG HAR GLÖMT HUR DET ÄR ATT HA EN 6 MÅNADERS VALP I HUSET... och då ska Ni veta... GRETA ÄR LUGNET SJÄLV.
 
 

 
 
 
 


Sutherlands Greta Garbo

 
På eftermiddagen lastade vi alla vovvar och styrde den lilla grå stridsvagnen till Paradisets strand för att rasta av dem... hundarna alltså.
Liten Greta hade aningen svårt att hänga med, men gjorde så gott hon kunde. Snyggingen är ganska cool och låter Bönan rusa fram och åter, för att sedan ta henne på högerflanken.
 
 



Det var lite svårt att "fånga" dem alla samtidigt... Det gick undan.







Vi kunde se Paradiset ligga inbäddat i is och snö... Om några månader är det dags att väcka det till liv igen.



 
 


Nu... är det dags att väcka de små liven... en liten kisspromenad och sedan tv-soffan.
 
Må gott... Det gör jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...