lördag 15 december 2012

Värmeslag - TantKarin och Pumorna - Choklad och saffransglögg

 
Jamen jag förstår inte HUR jag tänkte. Idag, skulle det banna mig köpas julklappar och det skulle INTE göras på vårt köpcenter utan I STAN. Ni vet... massor av affärer och bjällerklang i alla hörn. Det snöade och snöar än... och jag skulle då INTE frysa. Att inte frysa innebär långkallingar, ulltröja, halsduk, termobyxor, dunjacka, ullstrumpor, som i och för sig inte är någon nyhet då jag lallar runt i dem HELA året om... Sist men inte minst graningekängor... det fullbordade det hela och jag lovar... jag frös INTE DET MINSTA.
Efter ett litet tag var jag så himla varm att jag höll på att gå åt av värmeslag. Var i livet försvann shoppingvanan... detta skulle ALDRIG inträffat för några år sedan. Inser att jag håller på att tackla av. Klart Obra.
Nu är nästan alla julklappar inhandlade... någon ynka kvar... och väl hemkommen fick jag ställa mig i duschen... höll juh på att förgås av ull och dun och all den där bjällerklangen. Det är liksom inte förenligt med julmusik och tropisk värme.
 
 

 
 
 
TantKarin har i dagarna upptäckt det där med TV. Det var ett program med pumor och DÄR fastnade hon... Hon satt en lång stund och kunde inte slita blicken från vad som visades. Hon var som uppslukad av pumorna som frossade i ett halvuppätet byte, skelettdelar, huggtänder och ljuden som pumorna hade.
 

 








 
 


Nu... är det dags att jula lite mer... Kan alltid spela julmusiken lite högre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...