torsdag 7 augusti 2014

Dobermann + Yoda = Yodamann

 
 
 
Idag har T jobbat och jag har jag haft sällskap i Paradiset. Mina föräldrar och systerson kom och förgyllde min och Bönans tillvaro.
Pappa och systersonen fixade på vad vi kallar "Sprängudden". Samma udde som min son var med och trixade innan semestern... Det är inget jobb som blir klart i en handvändning. Det ska förstärkas så kajen står emot vågorna och det ska på sand och jord... Jojo... och när allt det är klart har jag vilda planer på en badtunna ELLER bastu mitt på udden. Det ligger dock några år fram i tiden... vi har många andra saker som ska fixas först, men planerna finns.
 
 






Efter jobbet på Sprängudden var det dags för vila och den gjordes på bryggan i gassande sol.



 
Modern fröade... Det är hon som ser till att Paradiset blommar och det är jag innerligt tacksam för.





 
Idag såg jag även vad som skulle hända om en dobermann skulle få bäbisar med Yoda, Ni vet... han i Star Wars. Det var himla tydligt.
Vinden tog tag i Bönans öron och vips hade hon gått från en Dobermann eller Yodamann.









Systersonen och hans mormor (min mamma) tog en sväng genom memory lane och kikade i ett fotoalbum vi har ligger i Paradiset... Vi insåg att det hänt massor i Paradiset under årens lopp... Det är något T och jag glömmer när vi renoverar. Vi måste bli påminda om vad mycket vi gjort, för annars går vi bara och ser det vi ännu INTE hunnit göra.
 




Tack snälla mamma, pappa och systerson för allt Ni gjort idag.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Ha ha, Bönan är vacker!
    Fotografier måste man ha för att minnas, och även bloggen är bra för kom-ihåget. En bastu skulle ju vara perfekt hos er, även jag drömmer om det vid stugan men den drömmen är jag ensam om.
    Ha det fint!
    Kram Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är hon fin våra lilla Böna... :-), med öronen RAKT ut.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...