måndag 25 augusti 2014

Sommaren har tagit rast

 
 
 
I morse var elementen varma när jag vaknade och det kändes höst i luften. Första dagen på jobbet denna terminen med strumpor på... DET ÄR FÖR TIDIGT. Detta ska inte inträffa förrän om tidigast en månad.
Jag går och intalar mig att sommaren har tagit lite rast och kommer igen med en värmebölja. Jag behöver det för att orka lång höst och vinter. Även om jag älskar hösten, så behöver jag värmen, solen och få gå utan strumpor några veckor till.
Den här tidiga hösten har tagit oss lite "på sängkanten", för på jobbet har de ännu inte satt på värmen och i mitt rum... är det iskallt. Idag har jag suttit med tre tröjor och täckväst. Även besökare har plockat på sig ytterkläderna för att inte få frostskador i armhålorna... MEN i morgon skulle värmen på rummet vara fixad... jajamän...
 
 
 




Har just ätit en bit lax och stuvad mangold.  - Läste just att mangold (precis som spenat) kan fälla ut giftiga sulfathydrater vid upphettning och hypokondriker som jag är... får vi väl se om vi överlever natten. Har inga känningar än.
 
 
Må gott... det gör jag... fortfarande.
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...