fredag 15 augusti 2014

För Er som översätter mina inlägg...

 
 
Fredag och skatan håller på att rycka stora tussar ur gräsmattan. Den... gräsmattan alltså, ser inte längre ut som den borde.
I våras försökte vi lägga i jord i hålorna i gräsmattan... och så gräsfrö. Det gick mindre bra... Gräsmattan ser för taskig ut. 
 
 

 
 
Så... har jag upptäckt att jag har många besökare från andra länder än Sverige... Det är jätteroligt och Ni är innerligt välkommen. Vill bara förtydliga att jag skriver på svenska och jag har inte några stavningsproblem... äm... tror jag.
Det är många besökare som skriver kommentarer i inlägget "Ansade busken... lite" och några (ett par tre stycken) tycker att jag ska rätta stavning och grammatik i mina inlägg, då jag enligt dem varken kan stava eller uttrycka mig rätt.
För Er som översätter min text från originalspråket (svenska) vill jag upplysa om att vid översättningen som görs över internet, blir det inte alltid rätt. Det får Ni ha överseende med för jag har inga ambitioner att skriva på annat språk än svenska. Men som jag tidigare skrev... Ni är innerligt välkomna.
 
 
 


Nu go´vänner... vare sig Ni sitter i Sverige eller något annat land... Nu tar vi fredag och fräser runt i fredagsmyset.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Skatan letar nog efter mat kan jag tro - för inte bygger de väl bo nu, hm?
    Så fint du förvarar dina arbetsredskap i krukan.
    Ha en riktigt trivsam helg!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har hon gått helt bananas på gräsmattan... Stora tussar är ur och det över HELA plätten. Tror det är larver under gräset som lockar...

      Ha en fin fortsatt helg.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...