tisdag 12 augusti 2014

Snabb bröstförminskning

 
 
 
Häromdagen skulle jag köpa bikini, och att göra det är minst sagt en hel vetenskap. Sist jag köpte en bikini... ca7 år sedan, då köpte jag en HEL bikini för 250 krono och det var INTE på REA. Då var det enkelt. Storlek 36 och vips hade jag en bikini i en påse... Häromdagen... var det inte riktigt lika enkelt.
Jag kliver in i butiken, ni vet en sådan där med lite finare underkläder... och det var REA... Jojo, tänkte jag... nu liknar det något.
Jag fick förfrågan vilken storlek jag har... och det kunde jag inte svara på, varpå kvinnan... INTE en dag äldre än sonen... kanske yngre... tog fram ett måttband och mätte mig runt ryggen... 70 F... sa hon och log... Äm... 70 F... DU SKÄMTAR... hör jag mig själv säga... rätt högt. För någon 70 F är jag INTE... Stort fel i mätningen. Men tjejen hävdade det å det bestämdaste... och tog fram en bikiniöverdel i "min storlek". Jag stegade in i provhytten och försökte kränga på mig härligheten i 70 F och den var FÖR LITEN i kupan och någon större hade hon inte i den modellen.
I vårt köpcenter har vi ytterligaren en butik där de säljer lite finare underkläder... så jag gick dit. Kvinnan där frågade vilken storlek och jag viskade miiiiinst 70 F... varpå hon mönstrade mig uppifrån och ner... Nej det har Du inte... sa hon och fram kom måttbandet... 80 B är vad Du är. Jisses här går det undan med bröstförminskningen.
Även hon hade fel... åt både ena och andra hållet.
Jag kom hem med en bikiniöverdel för halva priset... Trosan var inte snygg så den köpte jag inte. Överdelen gick på lika mycket som HELA bikinin gick på för 7 år sedan, fast denna gång var det REA.
 
När jag kom hem... visade jag T den fantastiska bikiniöverdelen och han ifrågasatte varför jag köpt en HALV bikini...
I framtiden kommer jag handla i den första butiken och komma hem med en bikiniöverdel som passar i storlek 75 G.
 
 
 

 
 
Nu väntar en fruktsallad.
 
Må gott
 
 


1 kommentar:

  1. Hello, after reading this amazing article i am also delighted to share my know-how here with colleagues.


    My web page :: job applications

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...