måndag 25 mars 2013

Än är inte Focaccian slut

 
 
Just nu händer det inte så mycket... Snyggingen och Bönan har tagit sovdag och ligger i sina bäddar och snarkar ljudligt.
Själv håller jag på att plocka undan lite porslin efter gårdagens middag. Sonen och en kompis till honom kom hem och åt middag. Det blev "utegrillat" med kalla såser och ugnstekta potatisklyftor. Vi grillar ute året om, till grannarnas förvåning. Lite svårt att få fart på grillkolen när det är 20 minus ute, men det går.
När det kommer två killar i sina bästa år... typ runt 22-23... då går det i runda slängar åt 2 kilo kycklingfilé och MASSOR av bröd.
 
 
 
Stig Lindberg - Berså



Det som blev kvar (det var inte mycket det) av gårdagens  Focaccia  (se länk med recept) går jag just nu och "nallar" av. Himla gott.







Tanterna... är som vanligt livsnjutare av hög rang... de vilar för att orka sova. TantKarin som i dagarna fyllt 10 år har gått och lagt sig i soffan och TantSimone som vi i ärlighetens namn inte vet hur gammal hon är (veterinären har kikat på henne och uppskattar hennes ålder till någonstans runt 14-15 år) ligger som en liten pälskudde på köksmattan.
 



Själv ska jag fortsätta moffa Focaccia... den är inte riktigt slut än.

Må gott... DET gör jag.


2 kommentarer:

  1. Vill vill vill träffa dig under veckan!!!
    Puss Puss♥♥♥

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...