söndag 10 mars 2013

Kreativt tänk

 
 
En njutningssöndag... Vackert väder, glada vovvar, en tripp till Paradisets strand. Vi vågade inte gå över isen till Paradiset, då  isen "ligger i lager" och det är vatten i ett av lagren, men en liten sväng ut på isen i "båtviken" var vi och lät vovvarna rusa av sig. Det behövde de.

 
 






Idag fick vi liten J med oss. Med skadad tå (efter fotbollsmatch igår, som de förövrigt förlorade - trist) haltade hon med hela vägen ner till sjön. Med ena foten i varm sko och andra i öppen badtoffel och en ullvante som strumpa. Det gäller att vara kreativ.





Sonen... Han kom hem när det serverades mat. Han är liksom kreativ på ett annat vis. Det gäller att hålla matkostnaderna nere och det är han bra på och jag är glad när han kommer. Det är att slå två flugor i en smäll... sonen mätt och modern glad.
 
Nu... är sonen hemma hos sig och liten J hemma i sitt lilla bo. Vovvarna ligger och snusar och tanterna likaså... Den där T... har parkerat sig i soffan och själv ska jag ta itu med viktiga grejor... strykhögen som jag lyckades dissa igår... DEN tar jag tag i nu.
 







Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...