måndag 25 mars 2013

Riktade kommandon

 
Jag vet inte hur detta ska tolkas... TRE inlägg på en och samma dag. Har jag tråkigt eller är mitt liv så spännande att det är värt tre inlägg... det kanske är så att min kreativa läggning gör sig påmind och jag bara MÅSTE skriva igen... Tja... jag vet inte...
 
Idag har jag pratat i telefonen med Maria... och som vanlig har vi MASSOR som måste vridas runt flera varv och vi skrattar lika mycket som vi är djupa. Tillsammans har vi en förmåga att skratta åt våra dråpligheter och framför allt sådant som man gör i det tysta inom familjen... Typ... går på toaletten och INTE stänger dörren, springer naken från duschen till sovrummet utan att dra för fönstren och vad som händer i magen när man äter grovt bröd... Jag menar... det är viktiga grejor det där.
Maria... och hennes dotter N kommer på onsdag och äter lunch med oss... Himlars vad kul. Vi hann juh inte prata klart. 
 
 
 



Idag... har jag varit med Snyggingen och Bönan på ett stort gärde. Skaren är så hård att vi inte sjönk ner i den decimeterdjupa snön, utan vi kunde både stå, gå och ligga på den.
Passade på att träna lite med dem båda. Jag har givit mig katten på att kunna rikta kommandon till någon av dem och den andra ska ignorera. Det är inte lätt, men det går. Vi tar myrsteg... men det är också ett steg.
Jag platser dem båda, säger namnet på en av dem och sedan kommandot "hit". Då ska den som INTE fått sitt namn sagt sitta kvar. Till slut fixade vi detta och jag lade ner verksamheten. Det gäller att sluta när det gått bra.
I morgon ska vi träna på detta igen.
 
Så där ja... dags att vika tvätt.
 
Må gott
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Hi hi... vi ser fram emot att få komma på onsdag!!!
    Puss♥♥♥

    SvaraRadera
  2. Ni är innerligt välkomna

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...