onsdag 27 mars 2013

Det gäller att få upp doften

 
 
Jamen nu är det väl påsk... Allt pynt (och det är inte mycket det) är framme och idag ska riset in. Sedan är det bara att trimma kvasten och packa katten och åka.
 
Så här en ledig morgon, passade T på att boka in en tid på bilverkstan. Jajamen, sådan är han... Motorn till "vipp-vappen" där bak... ja... Ni vet den som ska torka bort blött och smuts på bakrutan... den motorn har givit upp och ska bytas nu på morgonen... så jag är ensam hemma med de fyrbenta och går här och skrotar.
 
 


Igår när vi var ute med de "små" liven... (SyggÅke väger modiga 50 kg nu och inte en gnutta fett, tänk om jag kunde säga detsamma) hittade Snyggingen ett jättefint träd att kissa på. Han... jaja... som alla hanhundar ska kissa på något. Det händer ytterst... och då menar jag YTTERST sällan som han bara kissar på vägen/gruset. Det ska vara någon att få upp doften på, på höjden liksom.
Han brukar hitta fina träd som han kan sprida sin virilhet mot och det brukar vara träd i höjd med ett par tre-fyra-fem-meter. Det tycker han är lagom... Men igår... då hittade han något redigt att kissa på. Han fick gå runt flera varv för att få till det...
 
 

Det tog lite tid...




Nähä... lite frukost på det här.

Må gott

4 kommentarer:

  1. "snö o regnvinkare" är bra när de fungerar! Kram

    SvaraRadera
  2. Oj, han är en riktig bjässe då! :P

    Min största schäferhane jag någonsin haft vägde "bara" 45 kg :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jahapp... han är en bumling. Dock inte för stor enligt utställningsdomarna. De är nästan alltid framme och mäter honom och mumlar att han håller måttet och att han inte får bli högre... Tror inte han blir det som 5½-åring.

      Må gott :-)

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...