måndag 7 juli 2014

Att stoppa in magen i byxorna

 
 
 
Igår hade vi ännu en jobbdag i Paradiset, fast denna gång lade vi oss i varsin solstol och vilade ett tag också. Det blåste småspik, men vi frös inte... solen sken som genom ett dis och vi kunde känna hur det brände i skinnet. Idag är jag aningen... äm... brun... konstigt att det SVIDER i det bruna. T, bara skakar på huvudet åt min logik. Fläckvis är jag jättebrun... fräknar kallas det visst för.
 
 
 
 
 
 
Häromdagen sa min mamma till pappa att "Nu är Din mage så stor så nu får Du stoppa in den i byxorna". Han begrep INGENTING... Aningen mjuk i hullet bara... ju.
MEN... han förstår att leva med en rödhårig kvinna och gjorde som hon sade... Här bröt moderskapet ihop... fullständigt och efter det behöver han inte stoppa in magen i byxorna. Äm... ett klokt val... men långa ben fick han, jisses. Något för catwalken, hör av Er så förmedlar jag modellen. Vi kan kalla honom vecka 27:s badpojke.
 
 

 



Annars fortlöper bygget av köksdel i Paradiset. Igår fick även jag hålla i hammaren. T, stod ute och sågade och jag snickrade upp det han sågat till. Jag fick även äran att grundmåla härligheten.
 















 
Bönan jobbade HELA dagen. Hon hade stenkoll på vad vi gjorde och var vi på olika ställen lade hon sig mitt i mellan och inväntade förflyttning. Det här himla jobbigt att vara dobermanntant i Paradiset.





Nu go´vänner fortsätter vi med första vardagen på semestern. Väderleken är fantastisk och den är synd att missa.
 
 
Må som GODIS... jättegott.
 
 
 
 

4 kommentarer:

  1. Det kommer att bli kanonfint det här, precis som med allt annat som ni har fixat och byggt! Jag kan tänka mig att ni har det fint där ute på ön nu... jisses vilket ljuvligt sommarväder vi har fått!

    Kram♥ M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej hjärtat och tack.

      Har varit och byggt och målat hela dagen, men åska var på väg in och då packade vi ihop och åkte hem.

      En kanondag :-)

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Vilken underbar bild på din pappa!
    Det går undan med arbetet ser jag och du har ett fantastiskt snickarhandlag, speciellt när du håller i brädan!
    Ha det fint därute och njut!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar'* jorå... badpojken a 74 år.

      Nu är "stapeln" färdigbyggd och ska bara målas.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...