tisdag 8 juli 2014

När det är svårt att besöka dass

 
 
I Paradiset idag gick det nästan inte att gå på toa. Vi har ett utedass och utanför har ett strävsamt tärnpar fått en liten bäbis och de är INTE glada när vi har trängande behov eller behöver gå till boden där vi har virke... De försvarar sin lilla dunboll med livet och jag lovar... Du står inte rak när de kommer och då spelar det ingen roll om Du är vänlig i sinnet... för det är INTE tärnan och jag förstår dem. Två människor och en dobermann... runt deras lilla avkomma... då lägger man sig inte och vilar.
 
 
 





 
28 grader varmt hade vi som mest idag... och det blåste småspik. Jojo... när det är så varmt gör det inget att det rör sig i luften. Bönan har mest legat i skuggan och vilat, men när T klev i vattnet... ställde hon sig på land och ylade, bara så som Bönan kan. Det är då hon vill duscha och himlars den som INTE skvätter på liten duschsugen Böna. Att bada är inte att tänka på. Snyggingen älskade att kliva runt i vattnet runt Paradiset... Han njöt av varje lite skvalp, men Bönan...inte en chans att hon kliver ner i det blöta... nehejdå.








Nu står fläktarna och snurrar för fullt här hemma och jag hoppas vi får någorlunda svalt till vi ska sova.
 
Må gott i värmen... DET gör jag.


2 kommentarer:

  1. Bonjour,

    Oh ! Quel magnifique spectacle que vous nous offrez aujourd'hui avec ces merveilleuses photos !
    La joie de partager de bons moments avec les toutous c'est génial ! Je m'en aperçois tous les jours avec mon dalmatien Icarus. Il m'en fait voir parfois, mais je l'aime tellement !...
    Les oiseaux en vol sont sublimes... Vous avez su prodigieusement les capturer.

    Gros bisous ✺❀✺

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för Dina vänliga ord.

      Jag håller med att det är fantastiskt med hundar. Har varit på Din sida och kikat på bilder på Din fina dalmatiner... Jisses vilken grann kille och jag ber om ursäkt för att jag inte kommenterat.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...