måndag 14 juli 2014

Klappar på drömmen

 
 
 
Jag kan inte låta bli att lägga in ännu en bild på den lilla röda skönheten, som förövrigt är en kopia av mig... Röd, rund, blank och full i mat.
Idag har jag gått och klappat på henne och öppnat dörren fastän jag inte ska ha något... Jag bara måste röra vid henne... MASSOR... så är det... en efterlängtad röd dröm i vårt kök i Paradiset.
 

 
 
 


 
I Paradiset idag har det ömsom regnat och ömsom varit uppehåll med glimtar av sol... men nu på kvällen vräker solen ner och vi får MASSOR med el.
Han sa det... Stefan med elen, att vi kommer räkna soltimmarna och jämställa det med hur mycket el vi har... och det gör vi... Idag var jag lite orolig då mätaren var nere i 51/100, men så har det ju regnat och varit mulet i nästan två dygn. Fast nu... nu skiner solen och jag med den.
 










Bönan var rätt nöjd med att ligga inne och kika ut på regnet när det vräkte ner som mest. Det är jobbigt att vara vovve hos oss. Det händer saker HELA tiden och liten Böna får aldrig sova utan måste ha koll på allt. Vakthund här ju.







Nu... väntar stödkrage och Alvedon... Misstänker en släng av nackspärr... och DÄR kan jag höra mamma sjukgymnasten muttra något om att "10 armhävningar om dagen gör att man slipper sådant". Kan tillägga att jag INTE gjort några armhävningar på många år och nu straffar det sig... en aning.
 
Må gott
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Åh det är ju helt ljuvligt ditt kylskåp!! Mitt är skitfult och måste döljas bakom diskbänkens draperi :( Du hör ju hur avundsjukan väller fram :)
    Må gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* det är helt ok... Avundsjuk men inte missunnsam är utvecklande.

      Må gott Du också.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...