lördag 12 juli 2014

Glass i Paradiset

 
 
 
Igår kväll satt vi på uteplatsen i Paradiset och åt glass... Första gången jag gör det i Paradiset... jo... en gång för mååååånga år sedan kom en kompis ut och hade en kylväska full i halvsmält glass, mer som kräm... men igår, då åt vi kall, hård och fantastiskt god glass sittandes och i värmen och såg solen gå ner. Jag var lycklig som ett barn och sa om och om igen att "vi måste köpa mer av denna vara".
 

 
 




Nu när kylskåpet är på plats gick liksom luften ur oss... lite. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra då vi är så vana vid att jobba järnet i Paradiset. T och Bönan gick och lade sig på solhyllan och där låg de tills det brände i skinnet.
Kan tillägga att T hittade snart på viktiga saker att fördriva tiden med, typ... städa bryggan och börja olja in den och jag målade lister över kylskåpet - Kylskåpet som är rött, runt, fullt i mat och blankt... och som Kicki (på jobbet och som satt i SMS-kontakt med mig igår kväll) och jag konstaterade låter som om vi beskriver mig i egen hög person.
 
 




Vi hittade även ett flygfä som är stort som två tändsticksaskar på trappen. Inte var den vacker, men pampig och jag kunde inte låta bli att fotografera... På något konstigt vis kan jag inte låta bli att rysa när jag fotograferar småkryp... någon sorts fascination kombinerat med att jag gärna vill springa därifrån.







Så... äntligen kom ljuskronan upp. Den är inte riktigt klar än... ska pimpa den lite, när jag hittar det inköpta pimpet. Det ligger någonstans, det gör det... men var... INTE EN SUSNING.





Nu go´vänner väntar en balja popcorn... Varma och bara mina.

Må gott




2 kommentarer:

  1. Nu tycker jag att din ljuskrona är vacker som den är - utan pimp!
    Ha det gott där ute (jag tar chips)!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar* jamen jag har ju köpt antika kristallprismor... några få som ska hänga och glittra nertill... Lite pimpning kan väl inte skada... bredvid plåtfjärilarna som redan är snurrade runt kedjan...

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...