tisdag 1 juli 2014

Humöret håller på att tryta

 
 
 
Nu får den gärna komma... den där sommaren. Nu får värmen och den klarblå himlen infinna sig för nu har jag tröttnat på den här SKITEN... Känns som höst i hela väderleken. Jag brukar tänka positivt och lösningsfokuserat... men nu håller även det på att tryta. Jag behöver värme... i massor... Jag behöver få vakna med solen i ansiktet och fågelkvitter i trädgården... Nu är det grått... JÄTTEGRÅTT... och fåglarna sitter och "burrar" under någon regnvåt buske och vägrar kvittra. Det enda positiva med detta är jag vi slipper vattna i trädgården... MEN DET GÖR JAG GÄRNA... vattnar alltså.
 
 
 




Just nu skulle jag vilja sitta i Paradiset och moffa solvarma tomater med mozzarella, färsk basilika, flingsalt, olivolja och någon god lufttorkad skinka... Jojo... det vore något det...  men... i dagsläget är det inte ens trevligt att sitta i det regntunga och äta kall mat. Noväj. Nu är det varma grytor som gäller för att inte jag ska frysa ihjäl och som vanligt i min egotrippade värld... så... drabbar detta BARA MIG. Eller!
 
 





Så... Jag tar och piggar upp mig med lite färg... Ska tona håret i någon röd nyans... Är ju orange/röd... typ välputsad kopparbunke med drag av Pippi Långstrump sedan födseln... med det kan bli lite rödare... eller som det brukar FÖR JÄTTERÖTT... Fast vad jag inte för att pigga upp mig...
 
 
Må gott
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Hej
    Vår bruna dobbisprinsessa hälsar till mammabönan. Vi bor i Riddarhyttan.
    Mvh Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men jisses vad kul... Så glad jag blir. Satt just och funderade på var alla hennes valpar tagit vägen.

      Skriv gärna en kommentar med Din mejladress... jag publicerar det inte men mejlar gärna.

      Må gott

      *KRAMAR om`na och den lilla bruna dobbisprinsessan*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...