måndag 7 juli 2014

Det krävs logistik

 
 
Idag fick vi ut ännu ett lass med virke till Paradiset. Nu kunde vi bygga klart "köksstapeln" där kylskåpet ska stå.
Det krävs mycket logistik när man har ett hus på en liten ö, där det inte går någon bro eller färja över. Det är inte bara att lasta bilen och åka dit, utan här ska det fraktas med skottkärra genom skogen... ut på bryggan... ner i båten... över sjön... upp på nästa brygga och bäras i land. Jojo... planering på hög nivå... och har vi glömt något så har vi... eller om det blåser för mycket kan vi inte alltid frakta det vi tänkt.
 
 




Idag grillade vi revbensspjäll... eller rättare sagt fuskgrillade. Vi hade köpt färdiga att bara värma på och pensla marinad över... JISSES vad gott det var tillsammans med hemmagjord potatissallad på färskpotatis. Ni vet... när man (läs jag) äter så mycket att det inte går att hålla sig vaken efter maten.






Idag hann vi även grundmåla klart "köksstapeln" och måla första strykningen invändigt, sedan kom mullret... vi såg himlen bli svartare och svartare och vi kunde höra regnet på håll. Då packade vi ihop och åkte hem. Vi hade inte tänkt stanna över natten, men vi åkte lite tidigare än planerat. Så... nu får vi äta fruktsallad hemma.





Dags att kolla vad som visas på tv ikväll.

Må gott


1 kommentar:

  1. great post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector do not understand this.
    You should continue your writing. I am confident, you have a great readers' base already!


    Visit my page: dental implants

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...