fredag 18 juli 2014

När det blir en grop i det målade

 
 
 
Igår körde vi fasadpanel... ja... inte till HELA huset utan till fasaden mot öster. Den är inte bytt sedan huset byggdes (ca 100 år sedan) och nu är det aningen på tiden. Förra sommaren när vi skulle rödfärga östra sidan, var det bara att lägga ner projektet. Träet "fnasades" sönder och det blev en grop där vi målade. "Vi byter" sa T. Sagt och gjort... nu är vi igång, och igår fick T köra två vändor extra för att hämta virket.
Innerligt tack till grannen (med en ytterst hundrädd sambo) för lånet av släpkärra och innerligt tack till Gustaf som hjälpte oss ner med virket till bryggan. Utan Er skulle gårdagens uppdrag varit svårare.
 
 
 

 
 
När vi ätit gick T runt och kliade sig i huvudet och så var vi igång igen... Första strykningen av rödfärg på panelen innan den sätts upp... Andra strykningen sker när panelen är på plats.
 

 




I morse, var det inte lika mycket fart på honom... Efter frukosten tog han sig en lur på bryggan... Det gjorde han rätt i. Luren... gjorde honom aningen brun på framsidan... så där så det svider lite. Fast... det erkänner han aldrig.





Nästa projekt är att få upp panelen.

Må gott





1 kommentar:

  1. Simply wish to say your article is as amazing. The clarity in your post is just nice and i can assume you are an expert on this subject.

    Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post.
    Thanks a million and please continue the gratifying work.


    Also visit my web-site ... shock collar training guide

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...