söndag 3 juli 2016

Burit runt förra årets blockefynd





Igår kväll åkte vi till Paradiset och vi lyckades pricka in att gå över sjön mellan skurarna. För isses vad det regnade... och bäst när vi satt där... på soffan och löste korsord fick vi se två fiskare. 
Jamen vad göra... så vi bjöd in dem på kaffe... Robin och Johan... fick sitta och torka i stugvärmen med en kopp kokkaffe i handen och en chokladbit i den andra.
Det blev som i reklamen... "när Ni får oväntat besök".
Senare sprack det upp och vi fick en fin kvällssol... Robin och Johan tackade för sig och fortsatte fisketuren. Undrar just om de fick något napp... en gös eller två.







Vi vaknade till strålande sol och dagens bästa måltid (frukosten) intogs med solglitter i sjön. Det är då jag vill stanna tiden...





T han roar sig med att köra "multitasking"... Ni vet... utnyttja tiden till fler saker... I detta fall sola och borsta tänderna samtidigt.





Så var det det där med förra årets "blocketfynd" som kom vit över sjön och som blev svartmålad. 
Nu har vi burit runt fyndet och ÄNTLIGEN bestämt var det ska stå... Det gäller att hitta den plats där vi kommer sitta bäst... där det blåser minst och där det inte blir så långt att bära ut fikat... för det är viktigt... fikat.
Inte nog med det... en liten "trall" ska skruvas ihop så det har ett jämt underlag att stå på... Lättare att hålla kvar kakorna på assietten då.





Nu är vi hemma... vi lämnade Paradiset innan dagens skörd av regn kom... I stan hällregnar det till och från.

 


Jag önskar Er en fin fortsatt söndag... Själv ska jag börja med middagen.

Må gott



2 kommentarer:

  1. Härligt att sitta i fyndet och fika och titta ut över vattnet!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fyndet är perfekt. Tunga gamla utemöbler som inte blåser i sjön när det börjar närma sig 10 sekundmeter.

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...