måndag 25 juli 2016

TantKarin i Paradiset

Två fantastiska dagar. I runda slängar 28 - 29 varma grader och vindstilla. Kan det bli bättre.
Denna gång fick TantKarin bli med. 
Vanligtvis är det svårt, då det är lite mer pass när hon är med. Hon har förmågan att smyga in mellan stenar och under hus... och när vi hade Snyggingen och Bönan ansåg de att så fort en katt var ute... då var det OK att jaga...vilket ALDRIG hände inne.
Men som sagt... denna gång fick hon bli med och jag lovar... hon har halva Paradiset hängande i pälsen... allt från barr...kottar till en och annan myra som förvirrat sig in i lurvet och som utan hjälp ALDRIG hittar ut igen.


 
 


Hon håller rätt låg profil kan man lugnt säga... i alla fall när hon är ute.

 
 T beslöt sig för att ha pälsvård på tanten...
Hon gillar inte längre att bli kammad och vi har beslutat oss för att låta bli... Vi misstänker att den lilla Tanten, som förövrigt är över 13 år, har lite ont... därför klipper vi bort eventuella tovor... Detta roade T sig med på bryggan... TantKarin ser numera ut som en hackig punkkatt i pälsen... men jag tror hon tycker det är skönt att bli av med lite.

Vid 17 - tiden kom ett åskoväder och gjorde livet aningen svalare... Temperaturen gick ner till modiga 24 grader.Nu väntar en film... och en chokladbit. Ska bli skönt att lägga upp fötterna ett tag.

Må gott
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...